Bent u op zoek naar een uniek en praktisch relatiegeschenk voor uw bedrijf? Dan is het bedrukken van sleutelhangers een goede optie! Sleutelhangers zijn vaak een onmisbaar item voor iedereen. Ze zijn handig om uw sleutels bij elkaar te houden en ze zijn gemakkelijk terug te vinden in uw tas of zak. Door het bedrukken van uw bedrijfslogo of -naam op de sleutelhanger verhoogt u de naamsbekendheid van uw bedrijf op een subtiele manier.

Vormen en materialen

Sleutelhangers zijn er in verschillende vormen en materialen. Zo kunt u kiezen uit een simpel rechthoekig of rond model, maar ook uit unieke vormen zoals een hartje, auto of huisje. Het materiaal waarvan de sleutelhanger gemaakt is, kan variëren van plastic tot metaal. Zo kunt u precies de sleutelhanger kiezen die past bij uw bedrijf en doelgroep.

Vaak gebruikt

Een voordeel van het bedrukken van sleutelhangers als relatiegeschenk is dat deze vaak onbewust gebruikt worden. Doordat de sleutelhanger dagelijks gebruikt wordt, zal de ontvanger van het relatiegeschenk vaak onbewust herinnerd worden aan uw bedrijf. Een slimme keuze dus om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen!

Grote of kleine oplage sleutelhangers

Een ander voordeel is dat u kunt kiezen voor bedrukte sleutelhangers in diverse aantallen. Of u nu sleutelhangers met uw bedrijfslogo wilt bestellen voor een klein aantal relaties of juist voor een grote groep mensen, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers. Zij zullen het waarderen dat u aandacht besteedt aan hun werk en hiermee een stukje waardering geeft.

Persoonlijke touch

Het bedrukken van sleutelhangers is niet alleen mogelijk met uw bedrijfslogo, maar ook met een persoonlijke boodschap. Dit maakt de sleutelhanger nog specialer en persoonlijker. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedankje op de sleutelhanger laten drukken voor uw klanten of medewerkers. Dit zal zeker op prijs gesteld worden, dus ga zeker voor een opdruk op sleutelhangers!

Milieuvriendelijk

Tot slot is het bedrukken van sleutelhangers als relatiegeschenk goed voor het milieu. Doordat de sleutelhangers langer gebruikt worden en niet snel weggegooid worden, draagt u bij aan een duurzamere wereld. Daarnaast kunt u ook kiezen voor duurzame materialen bij het bestellen van uw bedrukte sleutelhangers, zoals gerecycled plastic of bamboo. Check deze website voor meer informatie en handige tips. 

sleutelhangers bedrukken